Boers&Boers in de media

Sinds onze oprichting hebben we ons mogen verheugen in veel positieve aandacht en lovende artikelen van journalisten en vooraanstaande food influencers. Hieronder tref je een kleine selectie van wat er zoal in de loop der jaren verschenen is.

Een prachtig artikel in Volkskrant Magazine over topbedrijven in wild en gevogelte. Een fantastische erkenning voor ons initiatief en de zorg en passie die we hebben voor topkwaliteit. Als je het hele artikel wilt lezen, klik dan op de foto hierboven.
In onze eerste jaar verscheen direct een geweldig artikel van culinair journalist Felix Wilbrink in De Telegraaf. Daarna hebben we nog een aantal keren van de aandacht van Felix mogen genieten, want hij was niet alleen fan het eerste uur, maar is sindsdien vriend en ambassadeur van Boers&Boers geworden!Wil je het artikel lezen? Klik op de foto van het artikel hierboven!
Een leuk artikel in de kerstbijlage van het Algemeen Dagblad met tips voor kerst én een mooie beschrijving van onze ‘Royale Kerstkalkoen’. Het artikel kun je wat makkelijker lezen door op de foto hierboven te klikken.
Bovenstaande ‘advertorial’ is het resultaat van een mooie samenwerking met FD Persoonlijk in een van de feestelijke decembermaand publicaties.
Vanzelfsprekend hebben we ook een aantal keren samengewerkt met het toonaangevende culinaire magazine Delicious. Als je op bovenstaande foto klikt kun je nog bij de online versie van het artikel komen.
Ook bij onze zuiderburen zijn we een aantal jaren geleden niet onopgemerkt gebleven met veel positieve aandacht voor onze gevulde (toen nog Copas genoemde) kalkoen. HLN, de grootste krant in België besteedde er ruim aandacht aan in hun weekend magazine Nina en publiceerde ook een uitgebreide (en voor ons hele leuke !) review, die je nog terug kunt vinden door op het bovenstaande artikel te klikken
— Interview Volkskrant Magazine

”We krijgen elk jaar na de feestdagen bedankbrieven van klanten, dat geeft ons een warm gevoel. We leveren niet alleen een kalkoen, maar ook de kerstsfeer.”

Culinair journalist Felx Wilbrink is door de jaren heen groot fan van ons geworden en heeft dat ook in de krant regelmatig laten blijken, vanzelfsprekend tot ons groot genoegen en trots, want hoe meer mensen van ons bestaan weten, hoe meer klanten we blij kunnen maken met onze uit de hand gelopen hobby en passie.
Pauline Weuring, een van de meeste prominente foodbloggers was ook een van onze fans van het eerste uur. We zijn zelfs met haar en Francesca van Berk (Fransesca Kookt) naar Engeland geweest om daar met eigen ogen te zien hoe onze kalkoenen daar in een prachtige omgeving opgroeiden en met zorg omgeven werden, net zoals we dat tegenwoordig in ons eigen Limburg doen. Pauline heeft een geweldig leuk reisverslag gemaakt van die reis in 2015 (!) en daarnaast ook regelmatig naar ons verwezen in artikelen over het bereiden van een kalkoen voor kerst. Op de website van Uit Pauline's Keuken vind je bijvoorbeeld ook een artikel over het zelf vullen van een Boers&Boers kalkoen.
Francesca is een van de meest populaire en gevestigde food influencers en we hebben al jaren lang het genoegen met haar te mogen samenwerken. Ze is ooit met ons bij de farm in Engeland geweest en sindsdien altijd ambassadeur geweest, vanwege onze passie voor niet alleen mooie producten maar ook het belang dat we hechten aan de oorsprong van en het verhaal achter onze producten. Francesca heeft zelfs ooit een Paasbrunch box ontwikkeld die ze samen met ons aan haar publiek en onze klanten heeft aangeboden. Verder vind je op haar site andere artikelen waarin we een rol mochten spelen, zoals “De perfecte kalkoen voor Kerstmis”, “Kerstdiner met gevulde kalkoen en bijgerechten” en “De kalkoen die niet kan mislukken”. Allemaal te vinden als je op haar site zoekt op "Boers" of een ander relevant woord.
Brenda heeft in onze beginjaren met succes een van onze kalkoenen uitgeprobeerd en heerlijk beschreven het onderstaande artikel, dat je makkelijk kunt lezen door op de foto hierboven te klikken.
Sabine Koning is zo’n andere food blogster die Nederland al jarenlang verblijdt met niet alleen heerlijke recepten, maar ook leuke reistips. In onze begintijd heeft ze onze kalkoen ook met veel succes geprobeerd en daardoor gepromoot. Je kunt verschillende artikelen terugvinden waarin zijn ons op een zeer positieve manier in het zonnetje zet.
We hadden ooit de eer en het genoegen om op bezoek te gaan bij Jorrit en Sofie die toen nog niet zo lang daarvoor gestart waren met hun website/blog Lekker en Simpel, inmiddels een enorm platform met 100.000 bezoekers per dag! We hebben toen een (destijds nog Copas) gevulde kalkoen afgeleverd wat tot veel enthousiasme en een hele leuke blog heeft geleid die je hieronder kunt terug vinden, door op de foto te klikken.
— Uit Pauline’s Keuken

“Wil je helemaal makkelijk doen? Bestel dan je gevulde kalkoen bij Boers & Boers. Een kind kan de was doen.”

Simone heeft in onze beginjaren als blogster onze kalkoen en diverse andere producten van ons met veel succes uitgeprobeerd. Dat lees je terug in deze blog over de kalkoen, maar ook bijvoorbeeld in een ander artikel over onze zalm. Maar daar blijft het niet bij, want Simone is niet alleen fan van ons, maar wij ook van haar, want elk jaar maken we met haar nieuwe foto’s, die je op onze website en andere plaatsen kunt terugvinden. Inmiddels een traditie met altijd weer prachtige beelden als resultaat!
Culinessa ofwel Vanessa Dawson hebben we vaak een bezoekje gebracht om over lekker eten te kletsen en natuurlijk om mooie producten te laten uitproberen die we in de loop der jaren aan pns assortiment hebben toegevoegd. Vanessa heeft verschillende artikelen daarover geschreven, zoals een over borrelen met de feestdagen in UK stijl, over onze kip (tegenwoordig doen we onder meer een heerlijke kalkoen in kleiner formaat en een rollade) en natuurlijk over onze kalkoen zelf, dat was toen we net gestart waren, heel erg leuk om toen het enthousiasme al te proeven!
In onze beginjaren waren bloggers en culinaire sites met goede recepten net een beetje aan het opkomen. Een van de bekendste was en is Culy.nl, opgezet door Monique van Loon, met wie in de loop der jaren regelmatig contact hebben gehad. We zijn destijds op bezoek geweest om over onze kalkoen te vertellen en deze later te laten testen door de redactie met een op het gebied van kalkoenen zeer deskundig en kritisch panel, dus het was een hele eer om glansrijk door de evaluatie te komen: “ Culy nam onlangs de proef op de som. We testten er eentje thuis en we moeten zeggen: nog nooit proefden we zó’n lekkere vulling."
Ook bij onze zuiderburen zijn we veel ‘in the picture’ geweest, vandaar dat we ook veel Vlaamse klanten hebben. Die natuurlijk als echte Bourgondiërs van heerlijk en vooral ook culinair hoogstaand eten kunnen genieten. Zo heeft food influencer Aexia Stevens een aantal keren van onze producten mogen genieten en daar enthousiast over geschreven.
Een andere enthousiaste Belgische fan van Boers&Boers en onze producten is food blogster Myriam Minner. Zij heeft ooit met veel succes onze Beef Wellington gemaakt met suggesties voor een aantal heerlijke bijgerechten en een prachtige saus, Daarnaast maakt ze hele mooie foto’s , zoals je op haar website en socials kunt bewonderen.
Linda is ook een food blogger van het eerste uur en ongeveer net zo lang actief als wij zelf! Inmiddels heeft ze zo’n 1500 recepten online staan, waaronder een heel leuk artikel over onze kalkoen, waarbij haar vader als gepensioneerd slager ook zeer enthousiast was. De strekking van haar ervaring is dat je met onze gevulde kalkoen heel relaxed. zonder stress iets heerlijks op tafel kunt zetten waar iedereen van kan genieten, ook de kinderen.
— Culy.nl

“Culy nam de proef op de som. We testten er eentje thuis en we moeten zeggen: nog nooit proefden we zó’n lekkere vulling.”

Hoe leuk is het om in het blad met de mooiste voornaam van Nederland (dat vindt alleen Jan natuurlijk) te staan tussen de sterrenrestaurants en een meneer met de naam Sergio Herman, als suggestie voor thuis uit eten deze kerst!!
We zijn ook regelmatig verschenen bij de populaire culinaire blog van Food and Friends Deze website is de opvolger van Jamie Magazine, van Jamie Oliver, met wie ze onder leiding van Marije Bennink veel samenwerken. Marije is al jaren fan van ons en maakt altijd weer geweldige diners voor familie en vrienden met onze producten. Zo is er bijvoorbeeld dit artikel verschenen.
Ons contact met Betty gaat ook al terug naar de beginjaren. Betty heeft gedurende ons bestaan al heel wat producten en recepten van ons met veel plezier en succes uitgeprobeerd. Zoals onze kalkoen natuurlijk, maar ook de paaskip die we vroeger hadden (en wie weet gaan we dat weer eens doen), en ook de Beef Wellington waarbij ze je helemaal meeneemt in de bereiding ervan.. Heel handig om haar ervaringen te lezen! Als je bij Betty’s Kitchen op Boers of Copas zoekt kom je ons veelvuldig tegen.
Philippine van Liefde voor Lekkers neemt je in dit erg leuke persoonlijke verslag mee in de belevenissen die ze met onze kalkoen heeft gehad nadat we haar hadden verleid er een keer uit te proberen!En we waren natuurlijk blij met de conclusie: “De kalkoen had ik langzaam opgewarmd en was verrukkelijk en vol van smaak. We hebben enorm genoten en de kalkoen was echt een spektakel aan tafel. En ideaal dat ik ‘m van tevoren kon bereiden waardoor ik totaal geen stress had op de dag zelf. Dus ja, Jan had helemaal gelijk, dit is echt de perfecte kalkoen om te maken met de kerst, zonder stress, ideaal voor een grote groep mensen en heel smaakvol.”
In ons eerste jaar werden we blij verrast door een fantastische review in de populaire Belgische krant ‘Het Nieuwsblad’ door foodie en culijournaliste Tine Bral. Zij beoordeelde onze gevulde kalkoen met 5 sterren! Klik hieronder om de review te lezen.
Nog eentje uit de oude doos. In ons eerst jaar haalden we ook nog de Stan Huygens society pagina in De Telegraaf met ons bezoek aan de Britse ambassadeur om de kalkoen aan te bieden die we toen nog uit Engeland haalden, een traditie die we jarenlang in stand hebben gehouden en we ook wel een beetje missen.