
Ben je op zoek naar een eenvoudig en smaakvol kalkoenrecept voor kerst? Bij Boers&Boers hebben we het voor je uitgedacht: onze kalkoen wordt al royaal gevuld en kant-en-klaar geleverd, zodat jij je kerstdiner stressvrij kunt voorbereiden. Onze eigen chef Bert heeft de vulling zorgvuldig samengesteld met geblancheerde kastanjechampignons, zoete abrikozen, frisse appeltjes, paprika, rode ui en feestelijke cranberries — een heerlijke combinatie van zoete en hartige ingrediënten en bijpassende kruiden en specerijen die elke kersttafel verandert in een heerlijk en gezellig culinair festijn.
Het enige recept dat jij hoeft te volgen: kalkoen uitpakken, royaal insmeren met boter, de kerntemperatuurmeter in de borst plaatsen en in de oven schuiven. Vervolgens hoef je alleen nog maar af en toe de kerntempratuurmeter in de gaten te houden, terwijl de rijke aroma’s zich door de keuken verspreiden. Zonder stress en gedoe serveer je zo een sappige, perfect gevulde kalkoen waarmee je gasten en jezelf heerlijk kunt verrassen, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan.

Reacties (0)
Er zijn geen reacties voor dit artikel. Wees de eerste die een bericht achterlaat!