News

De lekkerste bijgerechten bij beef
12 november 2025
Sinds een aantal jaar verkopen we naast onze bekende gevulde kalkoen ook een aantal heerlijke...
Zo viert Jan Boers Kerst (met tips voor het perfecte Kerstdiner!)
12 november 2025
Ontdek het verhaal van Jan Boers: van hobbyist tot dé kerstkalkoen-expert van Nederland. Lees zijn tips voor een perfect kerstdiner en laat je inspireren door zijn dromen en ambities voor een onvergetelijke kerstervaring.
Twee broers in een weiland met allemaal kalkoenen om zich heen
12 november 2025
In deze blog lees je hoe je in een paar eenvoudige stappen een stressvrij kerstdiner op tafel zet. Van online bestellen tot bezorging of afhalen: wij regelen het. Je ontdekt ook hoe je bijgerechten, wijnen en desserts kunt meebestellen voor een compleet feestmenu.  Tot slot geven we tips om ook de volgende dag nog te genieten van de restjes
Beef Wellington kerst: samen genieten met Boers&Boers
7 november 2025
De Beef Wellington van Boers&Boers combineert luxe Hereford Chateaubriand met een romige vulling en is dankzij de bereidingswijzer en vleesthermometer eenvoudig te maken. Zo serveer je moeiteloos een indrukwekkend kerstdiner voor 4-5 personen.
Beef Wellington kerstmenu: waarom de Boers&Boers Wellington hét pronkstuk van je kerstdiner is
6 november 2025
De Boers&Boers Beef Wellington combineert malse Hereford Chateaubriand met romige vulling en knapperig bladerdeeg, eenvoudig te bereiden met duidelijke instructies. Zo serveer je moeiteloos een elegant kerstgerecht voor 4–5 personen.
Very very best turkey
4 november 2025
Bij Boers&Boers draait alles om een stressvrije, perfecte kerstbeleving met ambachtelijke kalkoenen uit Limburg, afkomstig van een langzaam groeiend en vrij rondlopend ras met veel aandacht voor dierenwelzijn. Dankzij onze gevulde of ontbeende kalkoenen – geleverd met bereidingswijzer en vleesthermometer – zet iedereen zonder moeite een smaakvol, mals en onvergetelijk kerstdiner op tafel.