
Met de feestdagen wil je iets bijzonders op tafel zetten en dan is Beef Wellington van Boers&Boers een hele goede keuze. Culinair hoogstaand, maar met Boers&Boers makkelijk te maken! We werken met een zorgvuldig geselecteerde Chateaubriand van Hereford runderen die vrij rondlopen op een Limburgse landgoed. De Chateaubriand is niet goedkoop, maar een bewuste keuze omdat je dan het mooiste en meest rechte en dikste stuk hebt van de ossenhaas, zodat de Beef Wellington netjes gelijkelijk verdeeld gemaakt kan worden.
Dit luxe vlees combineren we met een romige, smaakvolle vulling van kipgehakt, sjalotjes, kastanjechampignons en ei, plus Livar kloosterham, vers bladerdeeg en een vleesthermometer voor een perfect gegaard resultaat.
Dankzij het complete pakket en de duidelijke bereidingswijzer is het bereiden van deze klassieke Beef Wellington niet alleen leuk maar ook verrassend eenvoudig, ook voor wie geen chef is. Het eindresultaat is een indrukwekkend hoofdgerecht voor 4 tot 5 personen, waarmee je het kerstdiner tot een echt culinair hoogstandje kunt verheffen, zonder dat je daarvoor een keukenprins of -prinses hoeft te zijn.

Reacties (0)
Er zijn geen reacties voor dit artikel. Wees de eerste die een bericht achterlaat!