
Bij Boers&Boers draait alles om de perfecte kerstbeleving zonder stress. Onze kalkoenen groeien op in Limburg bij de Nederlandse familie Bos. Deze kalkoenen zijn van een langzaam groeiend ras dat vrij rondloopt op op de velden rond hun Limburgse boerderij, met veel aandacht voor dierenwelzijn. We bieden zowel gevulde als ontbeende kalkoenen. Onze ‘very very best turkey’ weegt circa 5,0 kilogram en is goed voor ruim 12 personen. We vullen de kalkoen met de allerbeste vulling, gemaakt door onze eigen chef Bert. In de vulling zit onder meer verfijnd kalkoengehakt, cranberries, kastanjechampignons, appeltjes, abrikozen, rode ui, paprika en bosui. Daarnaast is er een variant waar we nog extra vijgen en specerijen toevoegen.
GEMAKKELIJKE BEREIDING
We leveren elke kalkoen met een duidelijke bereidingswijzer en een vleesthermometer. Hierdoor krijg je – zelfs zonder professionele keukenervaring – een perfect malse en sappige kalkoen op tafel. Door onze makkelijke bereidingswijze zorgen we ervoor dat jij heerlijk kunt ontspannen en optimaal kunt genieten met jouw gezelschap. Onze Boers&Boers kalkoen zorgt ervoor dat jij een top kerstdiner kunt organiseren dat bijgeschreven kan worden in het boek der mooie herinneringen!

Reacties (0)
Er zijn geen reacties voor dit artikel. Wees de eerste die een bericht achterlaat!