
Met Kerst wil je iets bijzonders op tafel zetten, en dat begint bij de Boers&Boers, bijvoorbeeld met Beef Wellington: en zorgvuldig geselecteerde Chateaubriand van Hereford‑rund, omhuld met een romige, smaakvolle vulling van kastanjechampignons, kipgehakt en sjalotjes, aangevuld met Livar kloosterham en krokant bladerdeeg. Het is een gerecht dat elegant oogt, verfijnd smaakt en mensen samenbrengt. Met dit complete pakket heb je alles in huis om een heel bijzonder kerstdiner te serveren, zonder dat je uren in de keuken hoeft door te brengen.
ij Boers&Boers stoppen we niet bij het aanbieden van het allermooiste vlees en culinaire service en inspiratie. We zorgen er ook voor dat je bestelling op de meest zorgvuldige manier bij je aankomt. Tijdens de drukke kerstperiode leveren we op 22 en 23 december, verspreid over verschillende tijdvakken. Met onze eigen persoonlijke bezorgservice, zodat je zeker weet dat je jouw Beef Wellington op tijd vers en met zorg omgeven ontvangt. Vooraf ontvang je een duidelijke e-mail met je bezorgtijdvak, zodat je weet wanneer jouw bestelling bij je wordt afgeleverd. Het vlees wordt gekoeld vervoerd, zodat de kwaliteit en malsheid volledig behouden blijven. Zo hoef je je geen zorgen te maken tijdens de toch alle drukke soms stressvolle dagen voor kerst, alles komt bij jou aan zoals het bedoeld is.
Wil je liever zelf ophalen? Dat kan natuurlijk ook. Bij onze ophaalocatie in Harmelen staat je bestelling dan netjes klaar, vers en volledig compleet, zodat je het goed kunt plannen tijdens de laatste voorbereidingen voor je kerstdiner. Het ophalen geeft je ook de mogelijkheid om nog even persoonlijk kennis te maken met onze eigen Jan en René Boers en eventueel advies te krijgen over het bereiden van de Beef Wellington.

Reacties (0)
Er zijn geen reacties voor dit artikel. Wees de eerste die een bericht achterlaat!