Kalkoen bereiden voor kerst: supermakkelijk met Boers&Boers

2 november 2025Jan Boers

Feestelijk beklede tafel met daarop een opengesneden royaal gevulde Boers&Boers kalkoen

Kerststress? Dat is verleden tijd dankzij de kalkoen van Boers&Boers. Deze prachtig, rijkgevulde, sappige en perfect malse kalkoen brengt de klassieke kerstsfeer moeiteloos in huis en op tafel! En in tegenstelling tot wat veel mensen denken kan iedereen heel gemakkelijk een Boers&Boers kalkoen bereiden. Dat is wat je ook in veel van onze reviews kunt teruglezen. Met onze kalkoen en uitgekiende bereidingswijze hoef je geen keukenprins of prinses te zijn. Het enige wat je hoeft te doen is de kalkoen rustig laten ontdooien, daarna royaal insmeren met boter zodat de huid goudbruin en knapperig wordt en dan in de voorverwarmde oven schuiven. Het allermooiste is dat de oven verder het werk doet terwijl jij gewoon lekker met je gasten kunt zijn of ondertussen wat andere gerechten of bijgerechten klaar kunt maken. Je hoeft alleen maar af en toe even naar de kernthermometer te kijken, zodat je precies weet wanneer de kalkoen perfect gaar is. Kortom: geen ingewikkelde timing, geen stress en geen gedoe, dus dé manier om heel relaxed een heerlijke culinair hoogstaande kerst te beleven.

Het resultaat? Een culinair hoogstandje, met een mooi geurend en rijkgevuld “masterpiece” waarmee je niet alleen je gasten maar ook jezelf kunt verrassen, genietend van de feestelijke sfeer en de gezelligheid die samen gaan met het bereiden en serveren van een Boers&Boers kalkoen.  

More articles

Reacties (0)

Er zijn geen reacties voor dit artikel. Wees de eerste die een bericht achterlaat!

Laat een opmerking achter